Intelmek MAGomtól MAGomnak – II

Aki tömeges ébredésre, mások tömeges megvilágosodására vár az alszik, mélyen alszik. Aki aranykorra vár, korszakváltásra, globális felemelkedésre, a tudomány, a vallás diadalára az emberi problémák felett, az az álomban álmodik. Soha nem volt sem jobb sem rosszabb, sem alkalmasabb sem alkalmatlanabb idő a megvilágosodásra, a végső felébredésre, mint a jelen kor, a pillanat amiben élsz. Ébredj tudatára, hogy a Te ébredésed, a Te megvilágosodásod nem függött és soha nem függhet mástól, mert ameddig kívül keresed az igazságot, a megváltást, a jobb és a szebb jövőt, addig nem vagy jelen saját életedben, addig nem juthatsz igaz valóságodhoz: az EGY-ÉNhez.

Az üdvösség soha nem a múltban és soha nem a jövőben van, hanem MAGodban, amely nem függvénye MÁS-OK-nak, mert az egyedüli OK csak benned van. Készen állsz-e, hogy májá fátylát fellibbentsed, készen állsz-e hogy meghalj minden téves ideának, amit elméd újra és újra megteremt számodra, hogy itt tartson ebben a kozmikus bűvésztrükkben? Ha igen keresd a Forrást, az EGY-ÉN valóságát, mely túl van minden viszonylagosságon.

Ki vagyok én? Kinek jelenik meg az én? Ki a forrása az énnek? Honnan jött az én? Kinek létezik ez a test? Honnan származik az elme? Mi az elme forrása? Tedd fel a kérdéseket, fordulj MAGodba és kutass. Maradj csöndben, hogy meghallhasd a választ. Ha valóban szabaddá akarsz lenni, ha valódi, igaz megváltást akarsz, s nem a világ megváltoztatását újabb ideák által – avagy egyéni jobbá tételét sorsodnak – akkor kövesd személyiséged (az egót) annak Forrásába. Tartózkodj, légy jelen az EGY-ÉNben, mely túl van minden viszonylagosságán az elmének, túl az üveghegyen, túl a tükörvilágon, a KÉPzetek és a KÉPzelet, az illúziók világán, túl az álmon: a Szabadság és a Szeretet éber, örök üdvösségében.

F.J.T.

ocean

The following two tabs change content below.
FJT
Az oldalon található gondolatok mellőznek mindennemű konvencionalitást, ezért bárki olvassa őket, kérem tartsa szem előtt, hogy kinek nem inge ne vegye magára, kinek nem dolga ne járjon utána és fordítva. Írójuk nem tagja semmilyen földi szerveződésnek, vallásnak vagy spirituális irányzatnak, sem a materialista-tudományos sem a vallásos-spirituális világképet nem vallja magáénak, közléseit nem bennük értelmezi. Igyekszik ama nézőpont megjelenítésére, mely érzékeli mindkét világképet, ám valósága nem reked meg egyikben sem, hanem - azt magában foglalva de mégis meghaladva - egy teljesebb valóságkép közvetítését kísérli meg. Bármilyen esetleges áthallás, egybecsengés, más létező gondolati építményekkel nem szándékos, pusztán egy adott logikai fonál, intuitív valóságkép megjelenítésének eredménye.
FJT

Latest posts by FJT (see all)